Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används Läs Mer

Kommentarer och bilder från kunder:

Den immunföstärkta Mirakelhäcken tålar kylan bra, är inte krävande för jorden, inte känslig för sjukdom, behövs bara vattnas tills den når den längden du vill. Det är en miljövänllig lösning.

"Sänder bild tagen på vår mirakelhäck som planterades år 2010 i norrläge. Våra förväntningar på häcken har uppfyllts med råge och vi kan varmt rekommendera denna lättplanterade och lättskötta mirakelhäck, den klipptes i förra veckan c:a 40 cm och är nu c:a 1 m. hög.
Med vänlig hälsning"

E. Jansson

"Vi är väldigt nöjda med Mirakelhäcken, den växer fantastiskt fort, precis som det utlovats. 2 veckor efter plantering klippte vi ned till ca 20 cm höjd och la på rejält med gödning (i april). Som sagt, häcken växer fort, den är lättskött, har fina mörkgröna fina blad, i mitten av juli klippte vi för andra gången, nu till ca 30 cm höjd, häcken har nu växt sig tät o kraftig, nu i augusti kommer vi att klippa en tredje gång, nu ned till ca 35-40 cm. Vi är jättenöjda och kan verkligen rekommendera denna häck!"

Anita och Ingemar Johansson

"Mirakelhäcken gör verkligen skäl för sitt namn, den växer så det knakar, vi är supernöjda. Så här gjorde vi: plantering enligt instruktion på hemsida, 2:a veckan i april tror vi att vi satte ned plantorna (glöm inte att komplettera med gödsel) efter ca 2-3 veckor klippte vi ned till ca 15-20 cm, i juli klippte vi för andra gången, nu till ca 25-30cm. Nu är det snart dags för en tredje klippning (runt 10:e augusti).
I skrivande stund är häcken tät, har vackra, relativt mörkgröna blad och det kommer nya skott hela tiden. Mirakelhäcken är ett mycket bra val om man vill ha en lättskött och snabbväxande häck. Glöm inte att vattna och gödsla, lycka till !"

Jacob och Anki

"Häck plantorna kom till onsdagen den 12 maj 2010 i fina buntar, vi hade dock inte tid att plantera den med en gång så på söndagen den 16 maj satte vi i gång!
Mattias mätte ut var vi skulle ha häcken och sedan grävde han ett 30cm brett dike som var ca 20cm djupt, i det la vi sedan tillbaka uppluckrad jord och grävde små gropar i zickzack mönster som vi sedan stoppade ner plantorna i. Efter det fyllde vi groparna med planterings jord från Blomsterlandet, vi vattnade rikligt och trampade till jorden runt plantan och sedan drog vi lite i plantan för att se att den satt fast. När vi planterat hela häcken klippte Camilla ner den till ca 12cm hög! Och så vattnade vi rikligt en gång till! Den 26 maj kunder vi se att häcken tagit sig och det började grönska, Den 13 juni var det små söta löv på alla plantor och vi väntade spånt på vad som skulle hända! Den 23 Augusti var det en jätte fin Häck! Nu väntar vi med spänning på hur den har klarat av denna vintern och åter kommer med fler bilder!!"

Camilla & Mattias Wensborg

Wunderhecke Kft

H- 8394 Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.

The WonderHedge® Group in Austria, Hungary, Great Britain, Germany, Denmark, Sweden

Contacts

Email: info.mirakelhacken@gmail.com
Phone: 0043/699/10700710
/Vi har engelsktalande kundservice/